Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider ALDE le prezice un viitor sumbru celor patru vicepreşedinţi care au trădat: 'Neamțul este președinte jucător'

ALDE
ALDE sigla

Nu mai puţin de patru vicepreşedinţi ai ALDE - Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrielscu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă - au încălcat deciziile forurilor de conducere ale partidului şi au decis să susţină PSD. Fostul ministru Toma Petcu, şi el vicepreşedinte al ALDE, susţine că trădătorii din partid nu doar că nu vor ajunge miniştri, dar vor fi maziliţi şi de PSD.

"„La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, spune o vorbă din străbuni. Cei trei colegi, de fapt foști colegi, s-au dus la Dăncilă să-i ungă miniștri. Numai că, decizia aparține lui Iohannis și istoria recentă arată că neamțul este președinte jucător. Așa că, viitorul lor este previzibil: excluși din ALDE pentru că au încălcat decizia din ședința Biroului Politic Central al ALDE de a nu accepta funcții fără acordul partidului și maziliți de PSD pentru că nu o să le fie de niciun folos. Treaba este că Dăncilă nu va scăpa de votul din Parlament și nici nu va scăpa de cuțitele pesediștilor după ce va pierde funcția de premier", scrie Toma Petcu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

CITEȘTE ȘI: Cum luptă ceapa cu infecțiile, febra și tusea: De ce se pune în ureche .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.