Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PMP îl dă de gol pe Traian Băsescu: Ce face fostul președinte în partid

steriu basescu

Traian Băsescu nu are încredere în nimeni în PMP! Băsescu a negociat în secret fuziunea cu UNPR, iar un lider al PMP l-a dat de gol și a spus ce face fostul președinte în partid. Liderul organizaţiei judeţene Alba a PMP, deputatul Clement Negruţ, care este şi vicepreşedinte naţional al formaţiunii, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că el nu a ştiut nimic despre negocierile purtate pentru fuziunea cu UNPR, însă consideră că aceasta este "o mişcare politică inteligentă, marca Traian Băsescu".

'Nu ştiam absolut nimic de negocieri. Aveam cunoştinţe de faptul că PMP trebuie să se întărească, dar nu am avut nicio informaţie (despre negocieri - n.r.)', a spus deputatul.

Citește și: PANICĂ la Paris: Turnul Eiffel a fost învăluit în fum / VIDEO

El a adăugat că această mutare politică este de bun augur pentru cele două partide. "Aş numi-o o mişcare politică inteligentă, marca Traian Băsescu, cum îmi place să spun, pentru că PMP beneficiază de aportul unui om politic de cea mai înaltă clasă. Este evident că această mutare politică pe scena politică românească este una de bun augur pentru cele două partide", a declarat Clement Negruţ, vicepreşedinte naţional al PMP.

Negruţ a susţinut că PMP doreşte să fie o alternativă în alegerile parlamentare din toamna acestui an la cele două blocuri politice - PSD şi PNL. 'PMP, pe actuala analiză politică şi după ce ne vom finaliza construcţia, ne gândim foarte serios la guvernare din toamnă', a susţinut parlamentarul.

Citește și: Atentatul de la Nisa. Analiza in 10 puncte

În judeţul Alba, PMP are doi consilieri judeţeni, un primar şi doi viceprimari, precum şi 52 de consilieri locali în 35 de unităţi administrativ-teritoriale, fiind mai bine poziţionat decât UNPR, care are 32 de consilieri locali în 25 de comune, a menţionat Clement Negruţ.

PMP va fuziona cu Uniunea Naţională pentru Progresul României, a anunţat, marţi, liderul PMP, Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.