Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL anunţă proteste de stradă. Avertisment pentru parlamentarii Puterii

proteste arad

Nemulţumirile populaţiei în faţa sărăciei vor determina proteste în următoarea perioadă, care ar putea duce, dacă nu la anticipate, cel puţin la schimbarea guvernului, susţine Dan Popa, copreşedintele PNL Timiş.

Potrivit acestuia, din strategia Guvernului Ponta 3 nu s-a văzut nimic, iar din strategia Guvernului Ponta 4 nu se simte că s-ar putea simţi o bunăstare în portofelele românilor.

Pe de altă parte, copreşedintele PNL Timiş le atrage atenţia parlamentarilor să treacă dincolo de carnetul de partid, să devină cetăţeni la fel ca şi cei care i-au trimis în Casa Poporului şi să facă lobby pentru proiecte din colegiile în care au fost aleşi.

"Românii s-au deşeptat la alegeri şi şi-au dat seama de puterea votului. (...). Dacă aceşti parlamentari nu înţeleg că menirea lor este să dezvolte zona din care provin (...) şi dacă aceasta nu se va materializa în ceva pentru ţară, s-ar putea ca această forţă a votului să se manifeste din nou şi cred că în următoarea perioadă se va întâmpla o astfel de depunctare a meritului de parlamentar. Să nu uite că, după ce nu vor mai fi parlamentari, vor trăi tot între oameni", a mai declarat Dan Popa, potrivit publicaţiei Ziua de Vest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.