Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL îl DESFIINŢEAZĂ pe Dacian Cioloş: 'E un IMPOSTOR politic. A avut sprijinul total al PNL şi a adus numai necazuri...'

facebook.com
Dacian Ciolos

Intenţia lui Dacian Cioloş de a-şi face partid pare că îl face pe fostul premier tehnocrat "un duşman al PNL", de vreme ce vizează electoratul liberalilor, susţine Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2. În opinia sa, fostul premier ar trebui să se alăture liberalilor "pentru că a avut numai de câştigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui".

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR al Consiliului Europei: 'România, progrese LIMITATE în prevenirea CORUPŢIEI parlamentarilor, judecătorilor şi procurorilor'

"Dacă discutăm despre Dacian Cioloş, discutăm despre un impostor politic. Dacian Cioloş a avut sprijinul total al PNL, a avut numai beneficii de pe urma (partidului – n.r.) şi a adus numai necazuri. Este unul dintre cei care au contribuit substanţial la scorul electoral prost de la ultimele alegeri. Şi acuma, când PNL-ul este în creştere, când opoziţia din România şi dreapta din România se încolonează în spatele Partidului Naţional Liberal, vine şi anunţă că face un nou partid. (…) Domnul Cioloş gândeşte să ia voturi de la PNL, adică vrea să dea o lovitură PNL-ului. Este un duşman al PNL-ului prin această afirmaţie pe care a făcut-o.", a declarat Viorel Cataramă, la Gândul Live.

Liderul PNL nu dă prea multe şanse proiectului politic al lui Cioloş, despre care crede că nu va ajunge să treacă pragul electoral şi îi transmite fostului premier să se înscrie în PNL şi "să vină să muncească pentru creşterea Partidului Naţional Liberal."

"Nu cred că e în stare să facă un partid, să pună bazele unui partid care să crească şi să aibă peste 5%, d-aia spun că este un potenţial inamic, dar ar fi mult mai simplu şi mai logic şi, dacă vreţi, şi de obraz să vină să lucreze în interiorul PNL-ului pentru că a avut numai de câştigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui”,spune Cataramă.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Prezenţă surpriză la DNA: Şeful Serviciului Omoruri, Radu Gavriş, a ajuns în faţa procurorilor

Cât despre susţinerea acordată de PNL lui Cioloş, Viorel Cataramă spune că “a existat o neînţelegere”.

"În campania electorală a existat o neînţelegere, că nimeni nu a înţeles legătura între PNL şi Cioloş, în aşa fel încât PNL-ul a înregistrat un scor rău şi datorită domnului Cioloş şi datorită propriilor slăbiciuni, e adevărat", a conchis Viorel Cataramă.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, în decembrie anul trecut, că va lansa un partid care se va desprinde din Platforma România 100. Fostul premier spune că noua formaţiune va participa la următoarele alegeri, indiferent când vor avea ele loc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.