Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL jignește românii: NU vor autostrăzi, vor pensii!

cersetor

Liberalii par că nu s-au regăsit nici la luni bune de la pierderea rușinoasă a alegerilor. Chiar și acum aruncă vina pe electoratul care nu ar fi înțeles oferta mai bună a PNL și a votat masiv cu PSD și ALDE. La o întâlnire a liberalilor din Dâmbovița un lider al PNL i-a taxat pe cei care au refuzat PNL-ul ca fiind niște pomanagii care nu își doresc dezvoltarea țării... ci doar pomeni de la guvern.

Detalii EXPLOZIVE de la DNA despre Sebastian Ghiță / DOCUMENT

Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii, iar social-democraţii vor face ce vrea acesta, ceea ce va crea probleme PNL când va veni la putere, a declarat, miercuri, la Liga Aleşilor Locali a PNL Dâmboviţa, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda. 

Acesta a vorbit despre creşterile de salarii şi pensii anunţate de PSD. 

''Nu este o noutate pentru PNL că PSD face asemenea lucruri, pentru că electoratul lui nu vrea autostrăzi, vrea pensii! Şi face treaba asta! Problema mare a PNL este când va veni la putere, ce facem? De tăiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atât. Vom avea o ţară... Ştiţi că în România sunt drumuri naţionale de pământ? Asta este ţara pe care a vrut-o PSD-ul şi pe care o va avea. Nu ai cum să împaci şi capra şi varza! E cineva aici care îşi doreşte salariu mai mare sau pensie mai mare? Nu ai voie ca politician să amanetezi viitorul unei ţări!'', a spus Cezar Preda. 

Deputatul PNL s-a referit la recentele evenimente din România şi la rezultatele acestora.

SURSE - Ședință crucială în coaliție: se anunță SCHIMBĂRI importante

''Sigur nu vor mai fi ordonanţe date noaptea! Sigur de Justiţie nu se va mai lua nimeni, cel puţin câtva timp de acum înainte. Sigur vom avea probleme în semestru doi cu ceea ce priveşte acoperirea cheltuielilor de salarizare. Ce frumos e să măreşti salariile cu 20% şi să îi spui primarului: le plăteşti tu! Păi, e simplu aşa'', a spus Cezar Preda. 

Miercuri, la Casa Tineretului din Târgovişte, a avut loc Liga Aleşilor Locali a PNL Dâmboviţa. Singurul candidat pentru preşedinţia acestui for a fost primarul din Răcari, Marius Caraveţeanu. PNL are, în Dâmboviţa, 19 primari şi 390 de consilieri judeţeni şi locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.