Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL recunoaște că îl votează pe Cîțu pentru bani / VIDEO

Focuspress
Mihai Lupu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu (PNL), a declarat luni că îl susține pe Florin Cîțu la șefia partidului. Liberalul și-a explicat alegerea spunând că primarii au nevoie de finanțarea proiectelor, iar premierul le-a promis acestora susținere. El i-a reproșat lui Orban că atunci când a fost premier Guvernul nu a alocat județului suficienți bani:

  • „Strigatul nostru si al primarilor, avem nevoie de alocari bugetare altfel noi nu vom putea duce proiectele noastre mai departe. Am vorbit si cu dl prim-ministru. Am fost asigurati, stimati primari, si colegi, ca vom primi sprijinul dumnealui”
  • „In anul 2020 am stat de vorba dupa validare cu presedintele meu si cu premierul de la acea vreme (Ludovic Orban), i-am cerut sprijinul daca voi castiga. Din pacate n-am primit niciun telefon, nici sa imi multumeasca, nici sa ma certe ca am castigat acest judet. Imi pare rau. Noi azi toata administratia locala dle presedeinte are nevoie de predictibilitate si stabilitate politica si administrativa”
  • „Noi, administratia publica, avem nevoie de stabilitate, predictibilitate, avem nevoie de proiecte, de sustinere financiara, de echilibrarea bugetelor. Cum vreti Constanta sa se dezvolte cand noi nu avem niciun proiect si nicio alocare bugetara?”
  • „Dle presedinte, v-am rugat sa aveti in vedere alocarile bugetare. Am avut una din cele mai slabe alocari bugetare. Daca alte judete au primit 465 de milioanee, Constanta a primit 223 milioane. Cum vreti sa ne dezvoltam?”
  • „Eu aleg stabilitate, predictibilitate, si-l aleg pe Florin Citu pentru presedintia partidului”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.