Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL vrea ELIMINAREA ajutoarelor sociale şi privatizarea spitalelor

sigla pnl

Prim-vicepreşedintele organizaţiei sectorului doi a PNL, Viorel Cataramă, a prezentat, sâmbătă, în cadrul reuniunii Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti, o moţiune prin care propune privatizarea integrală a învăţământului superior în România şi a sistemului de sănătate, precum şi eliminarea ajutoarelor sociale pentru persoanele capabile să muncească.

Vezi şi: Siria e ÎNCONJURATĂ: Desfășurare de forțe URIAȘĂ a americanilor în Orient

Vezi şi: ACCIDENT mortal: Mașina președintelui LPF, spulberată de tren/ VIDEO

"Fie că suntem în opoziție, fie că suntem la putere, trebuie să cerem, în mod oficial, anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru cei care sunt în puterea muncii, adică persoanele între 18 și 62 de ani care pot munci. În România sunt suficiente locuri de muncă. Oamenii trebuie trimiși la muncă. Propunerea noastră este de privatizare integrală a învățământului superior. Să nu mai existe niciun fel de învățământ superior subvenționat de stat. De ce trebuie să plătim noi studiile unui viitor medic, timp de șase ani, pentru ca apoi să plece imediat în străinătate? Toate spitalele trebuie privatizate cu excepția situațiilor de urgență care trebuie să rămână la stat", a afirmat Viorel Cataramă.

Cataramă l-a atacat pe fostul ministru al Agriculturii din Guvernul Cioloş, Achim Irimescu, pe care l-a acuzat că a provocat falimentul producătorului de lactate Brădet, prin răspândirea de informaţii false, ceea ce a lăsat peste 100 de oameni fără loc de muncă.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a calificat propunerile lui Cataramă drept "radicale" şi a propus discutarea acestora într-o şedinţă viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.