Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD cere convocarea de urgenţă a CSAT

csat iohannis

Deputatul Cristian Rizea, preşedintele PSD Sector 5, îi solicită preşedintelui Iohannis convocarea de urgenţă a CSAT pentru problema imigranţilor.

“Cred ca aceasta criza a imigrantilor in Europa este o problema de extrema urgenta care trebuie analizata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Ii cer pe aceasta cale presedintelui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta CSAT. Bulgaria a trimis armata la granita cu Grecia, presedintele Frantei se va intalni de urgenta cu cancelarul german Angela Merkel, Ungaria a luat masuri dure, printre care un zid la granita cu Serbia.

Romania este printre putinele tari europene, daca nu chiar singura, care nu are nici o pozitie privind aceasta situatie care tine prima pagina a ziarelor din Bulgaria pana in Norvegia.

Daca urmarim cu atentie harta migratiei vom vedea ca trece exact langa Romania. Ce atitudine are Romania daca o parte din imigranti vor dori sa vina la noi? Are Romania o pozitie pe acest subiect? NU. Cred ca este urgenta adoptarea unei pozitii oficiale a statului roman,” a declarat Cristian Rizea, presedinte PSD Sector 5

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.