Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD dă de pământ cu Bădălău: 'Un an de penitență s-ar impune cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Liderul PSD Bacău Dragoș Benea, membru în echipa de tranziție a partidului, are o ieșire foarte dură după declarația controversată a lui Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora. „Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării”, propune liderul PSD, care susține că Nicolae Bădălău nu a înțeles nimic din discuția contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul "Diaspora".

Olguța Vasilescu a intrat în 'malaxorul' lui CTP: 'Imperialist american, cădea-ți-ar bomba în ocean! Asta este doamna Volguța'

„Nicolae Bădălău nu a înțeles nimic din discuția contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul "Diaspora".

Fiecare dintre noi am avut sau avem în familie măcar o rudă care să fi lucrat, la un moment dat, în Italia, Spania sau Anglia.
Românii din diaspora și, implicit, românii de acasă nu merită remarcile incalificabile ale dlui. Bădălău.
Peste 100.000 de băcăuani sunt plecați la muncă în spațiul comunitar european și, laolaltă cu ei, mă simt jignit de declarațiile intolerabile ale acestui om.
Ieșirile de acest gen, repetate sau nu, nu mai pot fi tolerate nimănui, indiferent de funcție, și nu-și mai au locul în PSD. În caz contrar, să nu ne mirăm dacă în județul Giurgiu, și nu numai, vor circula mașini cu plăcute de Suedia, Danemarca sau Finlanda.
Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării.
In loc sa discutam despre derapajele guvernarii PNL, cu un euro ajuns la un prag istoric ce afecteaza populatia, ne justificam inutil pe o tema sensibila pe care am lamurit-o in interiorul PSD”, scrie Benea pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.