Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD iese la atac după plecările din PSD și transmite un mesaj dur: 'Nu este normal ca la jumătatea mandatului să părăseşti partidul'

psd sigla

PSD Harghita nu este de acord cu cei care au părăsit partidul şi consideră că aceste plecări nu afectează stabilitatea partidului şi nici majoritatea parlamentară PSD - ALDE, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, liderul organizaţiei, Mircea Duşa. 

"Legat de plecările din partid, Organizaţia PSD Harghita nu este de acord şi nu apreciază faptul că unii colegi ai noştri au părăsit partidul. Atunci când eşti trimis în Parlament pe o anumită listă parlamentară şi susţinut de un partid şi candidezi cu nişte obiective cu care te angajezi în faţa poporului român nu este normal ca la jumătatea mandatului să părăseşti partidul. Sigur că aceste plecări izolate din partid nu afectează stabilitatea partidului şi nici majoritatea parlamentară PSD - ALDE", a precizat Mircea Duşa. 

El a spus că principala preocupare a PSD şi a coaliţiei este punerea în aplicare a programului de guvernare, iar mesajul este de unitate în partid.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre plecările din partid: 'Niciun coleg nu este trădător sau şobolan'


"Considerăm că principala preocupare a PSD şi a coaliţiei de guvernare trebuie să fie aceea a înfăptuirii obiectivelor din programul de guvernare. De aceea, discuţiile pe care le-am purtat în interiorul organizaţiei de la Harghita au fost în acest sens - să ţinem aproape, să fim uniţi şi să înfăptuim obiectivele din programul de guvernare şi facem apel la toţi colegii noştri ca în zilele următoare mesajul să fie acela de unitate, de a transpune obiectivele pe care ni le-am asumat în campanie", a adăugat Duşa. 

În ultima săptămână, deputaţii Gabriela Podaşcă, Mircea Dobre, Cătălin Nechifor, Nicolae Bănicioiu şi-au anunţat plecarea din PSD şi trecerea la Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.