Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD intervine în scandalul din PSD: 'Mă tem că riscăm să avem o criză în ceea ce înseamnă proiectul nostru de partid' - VIDEO

PSD

Vicepreşedintele social-democraţilor Ionuţ Vulpescu a declarat, vineri, că se teme că există riscul unei crize privind proiectul de partid al PSD.

"Se tot vorbeşte de un proiect de ţară pe care să-l lansăm mâine (sâmbătă - n.r.). (...) Vedem că zilele astea în spaţiul public se vorbeşte despre cine candidează, despre cine nu candidează. (...) Până la proiectul de ţară, mă tem că riscăm să avem (...) o criză în ceea ce înseamnă proiectul nostru de partid", a spus Vulpescu, înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și: Liviu Dragnea, replică incendiară către Ecaterina Andronescu: 'Dacă stai în porțile PSD-ului, nu poți să lucrezi' - VIDEO

Întrebat de ce nu a mai candidat pentru o funcţie de vicepreşedinte, Vulpescu a precizat că el consideră că şi-a făcut datoria în cei doi ani şi jumătate în care a fost în conducerea partidului şi că îl interesează ce se întâmplă mai cu seamă în domeniul Culturii.

"Am fost în două Guverne în ultimii ani. Un Congres înseamnă alegeri pe patru ani, o garnitură de conducere. În acest moment avem un soi de alegeri anticipate interne, după doi ani şi jumătate. Important este, dincolo de cine o să câştige sau cine o să piardă, important este ca funcţiile din Biroul Permanent Naţional, din Comitetul Executiv să aibă consistenţă, nu să fie decorative, ci să aibă cu adevărat relevanţă", a afirmat el, conform Agerpres.

Vulpescu a susţinut că nu a văzut, cu o zi înainte de Congresul PSD, documentele care vor fi discutate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.