Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un magistrat DE RENUME vine cu 'VERDICTUL': Iohannis ar fi OBLIGAT să o revoce pe Kovesi - 'Legea are un singur înţeles...'

Inquam Photos/Octav Ganea
Iohannis Kovesi la bilant DNA

Magistratul care a judecat, imediat după evenimentele din 1989, fosta conducere a Partidului Comunist, a venit cu verdictul în scandalul momentului.

Citeşte şi: Cristoiu devoalează PLANUL lui Tudorel Toader: Ce ar fi URMĂRIT ministrul Justiţiei prin cererea de revocare a şefei DNA

Fostul magistrat militar, generalul Ion Panaitescu, a declarat că legea are un singur înțeles, iar președintele Klaus Iohannis trebuie să o revoce pe Laura Codruța Kovesi.

„Revocarea procurorului-șef al DNA se face la propunerea ministrului de către președintele României, prin decret”, a spus el într-o intervenţie prin telefon la Antena 3.

El susţine că fostul şef al CCR, profesorul Ioan Vida, are dreptate când afirmă că preşedintele Iohannis este obligat de lege să încuviinţeze cererea de revocare a şefei DNA.

„Este fără dubiu. Domnul profesor Vida pe care l-am văzut spunând lucrul acesta, are perfectă dreptate, iar poziția domniei sale nu poate fi combătută cu niciun argument. Legea are un singur înțeles, nu poate să aibă 70 de înțelesuri. Cine spune că legea are mai multe înțelesuri vrea justifice fie lenea gândirii, fie escrocheria pe care o pune la cale invocând un asemenea argument”, a conchis Ion Panaitescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.