Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mare ACTOR îl face PRAF pe Trump: 'Cărbunele face mai multe victime decât Statul Islamic'

trump

Actorul şi fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger l-a criticat pe noul preşedinte american, Donald Trump, care doreşte să promoveze exploatarea cărbunelui, în condiţiile în care acest combustibil "ucide" mai multe persoane decât gruparea teroristă Statul Islamic (ISIS, în engleză), relatează EFE.

"Numai cineva care trăieşte în Epoca de Piatră vrea să recupereze cărbunele ca sursă de energie", a declarat Schwarzenegger, 69 de ani, într-un interviu publicat duminică de ziarul vienez Die Presse.

Citește și: Un nou ATAC ARMAT în SUA: Mai multe victime după ce ce un bărbat a deschis FOCUL într-un club VIDEO

Aflat în vizită în ţara sa de origine, Austria, actorul care are dublă naţionalitate a spus că deşi este membru al Partidului Republican, asemeni lui Trump, nu îl susţine pe actualul preşedinte deoarece consideră greşite priorităţile sale politice.

El s-a referit mai ales la promisiunea lui Trump de a relansa activităţile în minele de cărbune închise în SUA, care se

încadrează în politica sa de a promova combustibilii fosili, creşterii cheltuielilor militare şi reducerii bugetului pentru protecţia mediului înconjurător.

"Şapte milioane de oameni mor anual din cauza poluării aerului iar Trump vrea să relanseze cărbunele şi să combată ISIS. ISIS trebuie eliminat, dar nu este problema numărul unu pentru toţi oamenii, nu este un pericol mai mare decât cărbunele", a spus Schwarzenegger, conform Agerpres.

Schwarzenegger a participat vineri la ceremonia de închidere a Jocurilor de Iarnă 'Special Olympics', cel mai mare eveniment sportiv dedicat persoanelor cu handicap intelectual, care s-a desfăşurat pe stadionul oraşului Graz, în apropiere de localitatea Thal bei Graz, unde s-a născut actorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.