Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti este confirmat cu coronavirus

Facebook
covid 19 coronavirus

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti este confirmat cu coronavirus, el intrând în contact cu aproximativ 50 de persoane, din care aproape jumătate sunt pacienţi, iar restul cadre medicale. Secţia de Chirurgie Vasculară va fi închisă, potrivit news.ro.

Prefectura Argeş a transmis, joi, că potrivit datelor DSP Argeş, un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti este infectat cu virusul COVID-19, iar numărul contacţilor săi este de aproximativ 50 de persoane.

"Printre ele se află şi 23-24 de pacienţi, restul contacţilor fiind cadre medicale. Soţia doctorului depistat pozitiv este şi ea cadru medical, nu prezintă simptome şi a fost izolată la domiciliu de două zile. Ancheta epidemiologică este încă în desfăşurare. S-a luat decizia închiderii Secţia de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Judeţean de Ugenţă Piteşti, după ce pacienţii vor fi transferaţi şi personalul medical va fi trimis în izolare la domiciliu", arată sursa citată.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 41: Lumina din caracatiță!

Colegii cu simptome specifice COVID-19 ai doctorului infectat au fost testaţi, iar rezultatele vor fi cunoscute joi seară.

Prefectul de Argeş, Emanuel Soare, a spus că va lua o decizie privind conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă imediat după ce va afla rezultatele.

“Mă aştept să facă un pas înapoi cei vinovaţi. Aştept rezultatul testelor asistentelor, dacă acestea sunt pozitive voi solicita la minister demiterea managementului spitalului”, a declarat prefectul Emanuel Soare, citat în comunicat.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a deschis un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.