Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic legist GERMAN, care a realizat autopsia mai multor morți de COVID-19 SPULBERĂ PANICA: Oricum ar fi murit în decursul unui an

Un medic legist din Germania spulberă toată panica  generată de epidemia de coronavirus. Acesta susține că virusul nu este nici pe departe pe atât de periculor pe cât se spune și că majoritatea celor care au murit de COVID -19 aveau o stare de sănătate proastă și că oricum ar fi murit în următorul an de zile.

"Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină criminalistică din cadrul Spitalului Universitar Eppendorf din Hamburg, susține că infecția cu coronavirus este mai puțin periculoasă decât se crede în general. El a efectuat autopsia mai multor victime ale coronavirusului care aveau afecţiuni asociate grave, ceea ce l-a făcut să afirme că ”oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”. Declarațiile sale au fost făcute pentru cotidianul Hamburger Abendblatt şi au fost preluate ulterior de mai multe publicaţii germane", conform România TV.

Citește și: Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor - Ce este interzis să faci în această zi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.