Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mic război între PSD și UNPR

psd unpr

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Iulian Ivan, a anunţat vineri că în localitatea Şag, din judeţul Timiş, şi în localitatea Vâlcelele, din judeţul Buzău, se va desfăşura al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, în data de 19 iunie.

Citește și: Experimentul USB

Citește și: VIDEO - Victor Ponta, atac HALUCINANT la Iohannis: le-a dat românilor multă.../ VIDEO

Citește și: Ion Cristoiu îl rupe pe Nicușor Dan: lucrează pentru PSD

Citește și: SURSE - PNL aproape de EXPLOZIE

În localitatea Şag, din judeţul Timiş, şi în localitatea Vâlcelele, din judeţul Buzău, se va desfăşura al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, în data de 19 iunie.

”În urma centralizării rezultatelor votării urmează să se desfăşoare al doilea tur de scrutin în data de 19 iunie în localitatea Şag, din judeţul Timiş, şi în localitatea Vâlcelele, din judeţul Buzău. Prin urmare, birourile electorale de circumscripţie de la nivelul celor două localităţi, precum şi birourile electorale judeţene, respectiv Biroul electoral judeţean Timiş şi Biroul electoral judeţean Buzău, de asemenea şi Biroul Electoral Central îşi vor desfăşura în continuare activitatea, celelalte birouri de circumscripţie urmând să-şi înceteze activitatea începând cu data de 11 iunie”, a declarat purtătorul de cuvânt al BEC.

În localitatea Vâlcelele candidatul UNPR, Liviu Bărăgan, a obţinut acelaşi număr de voturi cu cel al PSD, Dumitru Spiţă - 394. De obicei, în astfel de situații, întreg partidul se mobilizează de la centru, chiar dacă este vorba despre o comună. Este de așteptat ca atât conducerea UNPR, cât și cea a PSD să meargă la Vâlcelele. 

Şi în comuna Şag din judeţul Timiş s-a înregistrat balotaj, atât candidatul PSD la primărie, Flavius Roşu, cât şi cel al PNL, Daniel Precup, obţinând câte 387 de voturi. O situație similară vom avea și la Șag, unde conducerile PNL și PSD se vor duce pentru a-și susține candidații.


Potrivit legii alegerilor locale, în caz de balotaj se va organiza un nou tur de scrutin la două săptămâni de la primul, la care vor participa doar candidaţii aflaţi în această situaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.