Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mijlocaș de la FCSB a fost împrumutat la Dunărea Călărași

www.gsp.ro
FCSB

Clubul Dunărea Călăraşi a anunţat, sâmbătă, că l-a împrumutat de mijlocaşul Daniel Benzar de la FCSB şi a obţinut serviciile fundaşului Constantin Nica, fost component al FC Dinamo informează news.ro.

Lotul Dunării Călăraşi se va reuni luni, iar jucătorii vor face vizita medicală marţi şi miercuri. “Echipa va efectua apoi un stagiu de pregătire în Turcia la Side (Antalya), de fapt, în aceeaşi locaţie în care s-a antrenat şi în urmă cu un an. Acolo vor avea loc şi câteva jocuri de verificare”, a declarat preşedintele executiv, Florin Brişan.

Brişan a vorbit şi despre jucătorii aduşi la echipă în această iarnă. “E vorba de mijlocaşul Daniel Benzar, jucător împrumutat până în vară de la FCSB, şi fundaşul dreapta Constantin Nica, fost component al lui Dinamo, care a semnat un contract valabil un an şi jumătate. Pe lista noastră mai figurează şi alţi jucători cu care sperăm să ajungem la o înţelegere până la plecarea echipei în Turcia” a explicat el.

Au plecat de la Dunărea Călăraşi Bodo Kanda, Bogdan Şandru, Gaetan Missi Mezu, Nicolae Carnat, Alin Babei şi Aitor Monroy, cărora li s-au reziliat contractele luna trecută. De asemenea, fundaşul central brazilian Walace Da Silva a solicitat rezilierea contractului, alegând să evolueze în Egipt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.