Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un milionar anunţă un PROTEST extrem împotriva Liviei Stanciu: 'Demisia, CRIMINALO'

livia Stanciu

Un nou scandal imens riscă să lovească justiţia. Un milionar român anunţă că vrea să pregătească un protest extrem împotriva Liviei Stanciu de la CCR. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre Livia Stanciu, dar a vorbit şi despre dezvăluirile fostului liberal, Relu Fenechiu care abia a fost eliberat din închisoare.

Citeşte şi: INCREDIBIL Victor Ciutacu a prezentat un DOCUMENT ce poate CUTREMURA justiția din România / VIDEO

"A spus ca voia să facă o spovedanie publică despre ce s-a întâmplat. Voia să spună tot. adevărul. verişoara mea s-a dus la el pentru că el l-a rugat pe Meme Stoica să o pună avocat. Verişoara mea i-a spus că nu poate fi avocatul lui că nu ea l-a condamnat. Ea mi-a spus că el a fost vinovat şi nu că i-a cerut cineva să-l condamne. Mi-a spus că niciodată SRI sau DNA nu a intervenit să se dea condamnări în vreun dosar. A spus însă că Livia Stanciu e o criminală. Soficăi îi venea să plângă atunci când vorbea despre Popoviciu. A luat soţia 7 ani deşi Sofica a spus să îi dea cu suspendare. Livia Stanciu era duşmănoasă pe oamenii bogaţi. Nu a existat nume să treacă pe la Livia Stanciu. care să treacă pe la ea şi să nu fie condamnat", a spus Becali.

Citește și: După ce produsele sale au ajuns în supermarketuri, o companie românească vrea să cucerească mall-urile! Iată cum

Acuzaţiile şefului Stelei nu s-au oprit aici. Gigi Becali 'a distrus-o' pe Livia Stanciu. "Iulia Motoc trebuia să nu dea sentinţe împotriva statului român la CEDO. Fenechiu nu trebuia să spună minciuna aia cum că Sofica i-a cerut iertare că l-a condamnat. Sofica mi-a spus că el era vinovat, dar ceilalţi din dosar erau nevinovaţi. O să mă duc cu o pancardă la CCR în fiecare zi şi o să scriu acolo demisia criminalo. Ea e o trădătoare de Curte Constituţională", a dezvăluit latifundiarul din Pipera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.