Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un milionar nu mai are cale de ieşire: O nouă lovitură dată de ANAF, după ce a ieșit din pușcărie

ioan neculaie

Un milionar român pare că nu mai are cale de ieşire. Cei de la ANAF vor să-l înfunde pe omul cu banii de la FC Braşov, Ioan Neculaie. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov susține că insolvența echipei de fotbal FC Brașov, patronată de Ioan Neculaie, a ajuns să fie controlată, la nivel de decizie, de firme din sfera de influență a acestuia.

Citeşte şi: Simona Halep și-a dat relația pe față: Cu cine se iubește / FOTO

Care este însă marea miză? 250.000 de euro, bani care trebuie să ajungă sub Tâmpa de la Steaua, în contul transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles.  Modul în care a fost desemnat Comitetul Creditorilor dar și înlocuirea lichidatorului Fotbal Club Brașov, echipă patronată de magnatul Ioan Neculaie și aflată în insolvență, este motiv de dispută între firmele înscrise la masa credală și care au de recuperat bani de la club și Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov (AJFP ).

Citește și: Australia și-a schimbat poziția și nu mai poate fi găsită cu GPS-ul: Ce au descoperit oamenii de știință

Fiscul a depus o contestație atât împotriva măsurii înlocuirii lichidatorului cât și împotriva hotărârii Adunării Creditorilor din 21 iulie prin care în calitatea de membri ai Comitetului Creditorilor au fost desemnați AJFP Brașov, Direcția Fiscală și SC ICIM SA, SC PRESCON BV SA, SC PRESCON PIATRA MARE SA. AJFP reclamă calitatea de membre în acest Comitet a celor trei societăți comerciale „având în vedere faptul că structura de acționariat cuprinde acționari comuni iar SC ICIM SA are desemnat în calitate de administrator judiciar TOP Exper SPRL care îndeplinește funcția de administrator judiciar și al Fotbal Club Brașov SA”, conform eranews.ro. „În procedura de insolvență controlul Comitetului Creditorilor este foarte important pentru că așa controlezi toate deciziile importante care se vor lua referitoare la împărțirea banilor care intră sau blocarea descoperirii unor eventuale nereguli”, au explicat surse judiciare pentru sursa citată.

Citește și: NEBUNIA lui Salam: Și-a scos dansatoarele, aproape goale, în stradă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.