Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru face apel la Dragnea și Tudose, înainte de CEx: 'Avem nevoie de linişte şi pace'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Liderul PSD Braşov, Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat duminică pentru AGERPRES că aşteptările sale de la şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii coincid cu cele ale românilor, că este nevoie de linişte şi pace, de unitate, solidaritate şi respect faţă societate, faţă de cei care au construit România.

Victor Ponta intervine în războiul Mihai Tudose-Liviu Dragnea. Ce mesaj îi transmite premierului cu o zi înainte de CEx

'Aşteptările mele coincid cu aşteptările românilor. Avem nevoie de linişte şi pace în acest an, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri. Avem nevoie de unitate, solidaritate şi respect faţă de părinţi, bunici, societate, faţă de cei care au construit România. Avem o datorie, obligaţie şi responsabilitate să dăm încredere românilor şi să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au acordat votul de încredere la alegerile din luna decembrie 2016, să respectăm şi să ducem la bun sfârşit programul de guvernare', a afirmat Marius Dunca. 

El a subliniat că a fost propus în Comitetul Executiv, respectă deciziile acestuia şi consideră că Partidul Social Democrat trăieşte şi respiră prin preşedinţii de organizaţii, primari, consilieri locali, judeţeni, prin Comitetul Executiv Naţional. 

'Mandatul cu care eu merg luni la şedinţa Comitetului Executiv Naţional este de a sprijini partidul şi implementarea programului de guvernare', a punctat liderul PSD Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.