Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor din Brăila este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat cu un briceag doi tineri

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un minor de 17 ani din Brăila este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat cu un briceag doi tineri, împotriva lui fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile şi obligaţia de a nu părăsi judeţul, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de IPJ Brăila. Minorul din comuna Ulmu, în timp ce se afla pe raza localităţii de domiciliu, în urma unui conflict mai vechi, i-ar fi înjunghiat, luni seară, cu un briceag, pe doi consăteni, cu vârste de 16 şi 22 de ani, conform Agerpres.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în acea seara, cei doi tineri înjunghiaţi l-ar fi atacat pe bănuit cu un topor, iar acesta s-ar fi ferit, ulterior lovindu-i pe cei doi, în mod repetat, cu briceagul. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", potrivit IPJ Brăila.

Faţă de tânărul de 17 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile şi obligaţia de a nu părăsi judeţul Brăila. În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi tentativă de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.