Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mort și zece răniți, este bilanțul tragic al traficului rutier dat peste cap de ploi și ninsori

Foto ctnews.ro (Ipj Constanta)
Accident Oituz și Sibioara

Vremea rea le-a dat bătăi de cap șoferilor în trafic. Pe mai toate drumurile naționale și județene ploile și ninsorile au creat probleme. Polițiștii de la Serviciile Rutiere au ieșit în număr mare în stradă pentru a-i tempera pe șoferi. Cu toate acestea inevitabilul s-a produs: Un mort și zece răniți, răniți, este bilanțul tragic al zilei de sâmbătă.

Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme

Şapte persoane, printre care şi un copil de şase ani, au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Neamţ şi în care au fost implicate patru autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, la un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, evenimentul având loc în municipiul Piatra Neamţ la ieşirea spre Bacău, la faţa locului deplasându-se trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns în zona respectivă au constatat că două femei erau încarcerate, acestea fiind scoase din autoturim de pompieri, ele fiind conştiente.

De asemenea, cadrele medicale au mai preluat un copil de şase ani şi un adolescent de 19 ani, dar şi doi bărbaţi care suferiseră diverse traumatisme.

Totodată, o altă persoană, rudă cu copilul de şase ani, care nu a fost implicată în accidentul rutier a făcut atac de panică. Toate cele şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

accident grav și la Brăila

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite sâmbătă, într-un accident de circulaţie produs pe DN 23 Brăila - Focşani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, potrivit IPJ Brăila.

Un bărbat de 31 de ani din comuna brăileană Măxineni, aflat la volanul unei maşini în care se afla şi mama sa, în vârstă de 71 de ani, a pierdut control maşinii şi a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Galaţi.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 71 de ani şi rănirea a trei persoane - şoferul de 31 de ani şi doi pasageri din maşina care circula regulamentar.

Ambele maşini au fost avariate şi a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al ISU Brăila pentru scoaterea a două persoane din interiorul autoturismelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.