Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un muncitor a căzut de la înălțime pe șantierul unui mall. Poliția a deschis o anchetă

facebook.com
politia

Polițiștii din Brașov au deschis, marți, o anchetă privind nerespectarea condițiilor de securitate în muncă, după ce un muncitor a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri, pe șantierul unui mall. Bărbatul, care a suferit mai multe traumatisme, a fost transportat la spital, informează MEDIAFAX.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, muncitor pe șantierul noului mall din Brașov, a suferit mai multe traumatisme, marți, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri. Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă, iar poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Citește și: Șeful OPC Timiș intră la RUPERE după ce DNA a descins la Primăria Timișoara: Au încercat să mă intimideze prin plângeri

„A fost anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă”, a transmis Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Potrivit ISU Brașov, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme produse prin cădere de la înălțime. El era conștient în momentul în care a fost transportat la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.