Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un muncitor a căzut de pe acoperișul unei școli: a fost transportat de urgență la spitalul din Iași

InfoNeamt.ro
smurd

Un tânăr de 24 de ani care făcea lucrări la acoperişul unei şcoli din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, a fost rănit după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri. El a suferit mai multe fracturi şi traumatisme, fiind trasferat la un spital din Iaşi, relatează News.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a anunţat că echipajul ambulanţei SMURD tip B2 (EPA) a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat care a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri, de pe acoperişul Şcolii "Sfânta Ecaterina" din municipiul Huşi.

"La sosirea echipajului de intervenţie, victima în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în stare de semiconştienţă şi prezenta multiple traumatisme şi fracturi deschise. Victima lucra la acoperişului clădirii", a arătat ISU Vaslui.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" din Huşi, fiind diagnosticat cu fracturi deschise la picioare, traumatisme ale mâinii stângi şi ale muşchilor. Ulterior, el a fost dus la o unitate medicală de specialitate din judeţul Iaşi, deoarece exista posibilitatea să fi suferit traumatisme ale organelor interne.

Citește și: Ce a transmis criminalul în serie Zodiac în scrisorile sale: mesajul criptat a fost descifrat

Cercetările privind cauza şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de instituţiile abilitate în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.