Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un musical dedicat lui Bob Marley, pus în scenă la Londra, anul viitor

www.allmusic.com
Bob Marley

Un musical inspirat de viața și muzica starului reggae Bob Marley, "Get Up, Stand Up!", va fi pus în scenă la Londra, anul viitor, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

Spectacolul "Get Up, Stand Up!" va avea premiera la Lyric Theatre din Londra, pe 6 februarie 2021, la împlinirea a 76 de ani de la nașterea muzicianului, potrivit Mediafax.ro.

Povestea este pusă în scenă de laureații premiului Olivier Lee Hall și Dominic Cooke, actorul și dramaturgul Arinzé Kene jucând rolul lui Marley.

Citește și: Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Senatorii au majorat anii de închisoare pentru orice faptă ce implică contact sexual cu un minor

Cedella, fiica lui Bob Marley, și-a manifestat încântarea: "Muzica tatălui nostru înseamnă foarte mult pentru atât de mulți oameni din lumea întreagă, deci suntem mai mult decât încântați să o aducem fanilor și unor noi spectatori în forma coordonată de o echipă uimitoare".

Bob Marley a fost una dintre cele mai importante figuri ale scenei raggae din anii '70 și '80. S-a născut în Jamaica, în 1945 și a devenit un simbol mondial al legăturii dintre muzică și spiritualitate, fiind cel care a făcut celebră credința rastafari pentru publicul larg. A încetat din viață în 1981.

Muzica lui Bob Marley poate fi ascultată la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.