Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un musical inspirat de procesul lui Gwyneth Paltrow, legat de accidentul de la schi, va avea premiera la Londra

Barnorama
Gwyneth Paltrow

Procesul lui Gwyneth Paltrow, acuzată de un optometrist că l-a accidentat în timp ce se afla la schi în 2016, va fi povestit sub forma unui musical la Londra, în decembrie, a anunţat presa americană, potrivit news.ro

Intitulat "Gwyneth Goes Skiing", spectacolul va cuprinde cântece inedite concepute de cântăreţul şi compozitorul Leland, cunoscut pentru activitatea sa în emisiunea de succes "RuPaul's Drag Race".

Reprezentaţiile sunt prevăzute timp de zece zile, începând cu 13 decembrie, la Pleasance Theatre din Londra. Gwyneth Paltrow va fi interpretată de Linus Karp. Publicul va fi invitat să ia parte la piesă în calitate de juriu.

Procesul, care a avut loc în primăvara anului trecut, a devenit un fenomen mediatic datorită transmisiunilor pe internet. Gwyneth Paltrow a avut câştig de cauză, evitând să plătească daunele de 3,3 milioane de dolari cerute de procuratură.

Un juriu al unei instanţe din acest stat din vestul SUA a constatat în unanimitate că Gwyneth Paltrow nu este responsabilă pentru accidentul cu Terry Sanderson, pensionar din domeniul sănătăţii.

Actriţa a primit dolarul simbolic pe care îl cerea, juriul constatând, după trei ore de deliberări, că Terry Sanderson a fost cel care a provocat accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.