Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un notar public a dispărut fără urmă, după ce a fost condamnată la închisoare

Candidat

Cautari disperate in zona statiunii Durau, dupa ce o femeie de 56 de ani a disparut de aproape 4 zile. Ultima oara a fost vazuta sambata dimineata, in apropierea unui hotel.

Familia nu mai are liniste, dupa ce femeia a lasat acasa un bilet de adio. Notar public de profesie, ea este cercetata intr-un dosar de frauda si, la inceputul lunii, a fost condamnata la inchisoare, relatează PRO Tv.

Ultima zi in care femeia a fost la serviciu, la un birou notarial din localitatea Podu Iloaiei, a fost joia trecuta. A anuntat insa ca nu se simte bine si si-a luat concediu medical. Rudele au gasit apoi un bilet de adio si - ingrijorate - au anuntat politia.

Percheziții lângă București: Polițiștii caută un asasin plătit

Ruda: "Spuneau oamenii de aici care au fost la notar in ziua aceea ca se simte rau, foarte rau si ca se grabeste sa plece ca ii e rau tare."

Femeia este cercetata intr-un dosar privind fraude cu terenuri, dosar in care sunt vizate mai multe persoane, inclusiv doi primari, un sef de post si un angajat al oficiului de cadastru. In data de 9 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a dat sentinta, iar femeia a fost condamnata la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, instanta a decis ca prejudiciul de 700 de mii de euro sa fie recuperat de la cei care au gresit. Hotararea nu este insa definitiva.

Si politistii din Neamt, si cei din Iasi, ajutati de salvamontisti, o cauta pe femeie in zona muntoasa din statiunea Durau, acolo unde a fost vazuta ultima oara.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.