Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou atac din PNL la adresa lui Sebastian Ghiţă. Se cere intervenţia CSM

sebastian ghita ancheteonline.ro

Deputatul Sebastian Ghiţă a cerut joi retragerea contestaţiei depuse de PNL la Curtea Constituţională pe marginea legii privind supravegherea comunicaţiilor electronice. (Detalii AICI!)

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a reacţionat şi a declarat că PNL nu-si va retrage contestaţia şi că Ghiţă este un "client" al serviciilor de informaţii. (Detalii AICI!)

Sebastian Ghiţă are parte de un nou atac din PNL. De această dată, deputatul Radu Zlati cere intervenţia Inspecţiei judiciare a CSM, pentru că deputatul ar fi lansat un atac grav la adresa judecătorilor CCR.

"Domnul Sebastian Ghiță aduce un atac grav la adresa judecătorilor CCR, sugerând că decizia acestora cu privire la contestația PNL ar putea fi influențată de presupuse sau reale legături ale unor membri de familie ai respectivilor judecători cu diverse instituții ale statului român. Cred că este cazul ca Inspecția Judiciară a CSM să se autosesizeze și în cel mai scurt termen să se pronunțe dacă o astfel de intervenție publică a unui deputat, la rândul său strâns legat de anumite grupuri de interese economice și nu numai, constituie sau nu o presiune la adresa actului de justiție", a declarat vineri deputatul PNL Radu Zlati.

Vezi şi: PNL contestă la CCR o lege pe care chiar liberalii au votat-o în unanimitate / DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.