Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou caz de COVID-19 confirmat, în Brăila, după ce judeţul nu a avut niciun infectat timp de şase zile

Los Angeles Times
coronavirus

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat, vineri, în Brăila, după ce judeţul nu a avut niciun infectat cu noul tip de coronavirus timp de şase zile.

"Chiar acum am primit informaţia că avem un nou caz de infectare cu COVID-19. Cum spuneam, nu am scăpat, virusul nu a dispărut. Măsurile trebuie respectate în continuare cu la fel de multă stricteţe. Pacientul este stabil şi este internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. În acest caz a fost demarată ancheta epidemiologică, iar în funcţie de rezultatele ei vom vedea câte persoane vor fi testate. Pacientul a fost transferat de la Spitalul din Făurei, unde s-a prezentat cu simptome specifice acestei boli", a declarat prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Se zguduie Internetul! Dr. Alexandru Rafila: ‘Coronavirusul nu există’

Judeţul Brăila a păstrat, timp de şase zile, la zero numărul cazurilor de infectare cu COVID-19, ultimii pacienţi contaminaţi cu noul tip de coronavirus fiind declaraţi vindecaţi şi externaţi pe 9 mai.

Conform raportării Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, la nivelul judeţului Brăila, de la începutul pandemiei, au existat 23 de cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, din care 22 au fost declarate vindecate şi externate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.