Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou episod REVOLTĂTOR cu Ilie Năstase în prim-plan: 'I-am spus că e o RUŞINE'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Ilie Năstase continuă să fie personajul numărul 1 al momentului. După scandalul din urmă cu o lună de la meciul România-Marea Britanie de la Mamaia ies la iveală alte episoade incredibile din trecut. O fostă legendă a tenisului mondial, Rod Laver a scris ceva incredibil în cartea sa autobiografică.

Citește și: Andreea Raicu, fără niciun pic de RUȘINE: A pozat GOALĂ, în public / VIDEO 18 +

"Nu am avut niciodată probleme împotriva lui John (McEnroe) şi Jimmy (Connors). Nu sunt sigur dacă mă respectau pentru realizările mele sau ştiau că nu aveau cum să mă intimideze cu trucurile lor. Însă nu pot spune acelaşi lucru despre Ilie Năstase.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

Nasty a fost un jucător talentat, care avea să fie inclus în Tennis Hall of Fame la sfârşitul carierei şi, în acea fază, era un jucător mai bun decât mine. Cu toate acestea, unele dintre cele mai .... nesuferite meciuri din carieră au fost cele jucate împotriva lui. Îi plăcea să-mi spună "bătrâne" în timpul jocului, iar insultele pe care le adresa nu doar adversarilor şi arbitrilor, ci şi spectatorilor, erau scandaloase. I-am spus de mai multe ori că fanii meritau mai mult.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

În timpul unui eveniment profesionist din Cincinatti, pe când jucam un meci de dublu, eu şi Tom Gullickson împotriva lui Năstase şi a americanului Peter Fleming, Nasty a dat dovadă de un comportament intolerabil. A fost penalizat pentru că a călcat linia de serviciu, aşa că a urlat la arbitru, care era femeie. A lovit mingi înspre tribune. Când mă pregăteam să servesc, se întorcea în ultimul moment pentru a mă deranja şi a mă face să-mi pierd concentrarea. Oricum, el şi Fleming ne-au bătut, însă a fost cireaşa de pe tortul unei serii de întâlniri neplăcute. Trebuia să fac ceva. După meci am discutat cu el, faţă în faţă: „Eşti o ruşine! A fost cea mai dizgraţioasă demonstraţie de tenis pe care am văzut-o vreodată. Distrugi imaginea jocului nostru. Toţi vrem să câştigăm, însă nu în modul în care o faci tu. Nu voi mai juca niciodată împotriva ta şi nici măcar nu vreau să mai fii parte din turul nostru“. Şi m-am ţinut de cuvânt: n-am mai jucat niciodată cu Năstase. Din fericire, după mai mulţi ani am îngropat securea războiului şi acum ne salutăm cu politeţe de fiecare dată când drumurile ni se încrucişează", a spus Laver, conform Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.