Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou focar descoperit de DSP în Timiș: șase cazuri sunt confirmate; în total sunt opt focare active în județ

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Trei focare de COVID-19 active din judeţul Timiş au fost stinse în ultimele 24 de ore de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş, dar a apărut altul nou, la o firmă de lângă Timişoara, care a intrat în supraveghere epidemiologică. De asemenea, a scăzut numărul persoanelor confirmate cu SARS-CoV-2 în acest final de săptămână, în condiţiile în care şi numărul de testări a fost redus la aproape o treime faţă de restul săptămânii, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Timiş, Daniela Fetescu, a declarat, luni, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate 24 de noi cazuri, din care 15 în Lugoj şi 9 în Timişoara.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

"În această dimineaţă, numărul total de persoane internate confirmate COVID-19 a fost de 173, cu 19 pacienţi la ATI. De la începutul pandemiei au fost raportate 172 de decese, unul fiind înregistrat în ultimele 24 de ore. Rata de infectare la mia de locuitori este 0,70", a afirmat Daniela Fetescu.

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a anunţat că avem în judeţ opt focare active, fiind stinse cele din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Periam, dintr-o unitate sanitară privată din Timişoara, precum şi cel din cadrul unei unităţi economice din Timişoara.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

"A apărut un nou focar la o unitate economică din comuna Dumbrăviţa, unde sunt confirmate şase cazuri", a afirmat Cornelia Bubatu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.