Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou Koln? Zeci de tinere din Suedia au reclamat agresiuni sexuale din partea unor străini/ VIDEO

facebook.com
concert

"Mi-a atins părțile intime. Fetele plângeau în jurul meu, Ne-au sărutat cu forța, ne-au pipăit, ne-au amenințat chiar și cu moartea”... sunt doar câteva din mărturiile a nu mai puțin de 35 de fete din Suedia care relatează ceea ce s-ar di întâmplat la Festivalul “Party in the Park” (aproximativ 20.000 de tineri în 3 zile) a avut loc, în acest sfârșit de săptămână, în orașul suedez Karlstad, aflat la aproximativ 400 de kilometri de Stockholm. Ele susțin că agresorii erau cel mai probabil imigranți.

Vezi și: ATENTAT lângă Moscheea Profetului în Medina,al doilea loc sfânt al islamului / VIDEO ȘOCANTE

Mărturiile lor amintesc teribil de mult cu agresiunile sexuale care au avut loc în noaptea de Anul Nou la Koln.

Fetele au povestit jurnaliștilor de la Daily Mail clipele de groază prin care au trecut la tradiționalul festival din Suedia:

“Totul a fost bine la începutul serii, însă lucrurile au scăpat de sub control în timpul concertului susținut de John de Sohn, după miezul nopții”, a început victima să povestească.

“La început am fost împinse în partea opusă a scenei de o mulțime uriașă. Toată lumea din jurul meu se comporta extrem de neplăcut, iar prietenele mele le-au spus unor băieți să se potolească”, a continuat victima. Băieții nu au vrut însă să se calmeze și au început să le amenințe pe fete chiar și cu moartea.

content-image

“Am reușit să plecăm de lângă acei băieți și am început să privim concertul. Atunci am simțit prima atingere pe fund, apoi cineva chiar a îndrăznit să mă apuce cu putere. M-am întors și le-am spus băieților din spate că nu este ok ce fac. După puțin timp, am simțit cum cineva își plimbă degetele printre picioarele mele și îmi atinge părțile intime. Din fericire, aveam blugi pe mine”, a continuat fata să povestească, potrivit Daily Mail.

Fata a povestit că agresorii erau tineri de 17-18 ani. “Erau probabil imigranți. Detest să spun asta, dar este adevărul”, a mai spus victima. Ea a spus că mai multe fete au pățit același lucru ca și ea. “Am văzut fete care ieșeau plângând din mulțime, inclusiv o prietenă din copilărie care este cu doi ani mai mică decât mine. Același lucru i s-a întâmplat și ei, în fața scenei. Mai mulți adolescenți din mulțime au apucat-o de fund, de sâni, de părțile intime”, a mai spus victima. Ea crede că sute de fete au fost abuzate la acest festival, însă cele mai multe incidente nu au fost raportate.

content-image

Poliția suedeză a confirmat incidentele și a anunțat că le va oferi mai multe atenție acestor evenimente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.