Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un nou logo turistic pentru România: propunere înaintată de un om celebru / 'Mulți oameni îl vor urî'

infooradea.ro
romania turism romania

Tocmai a fost găsită o alternativa la simbolul turismului din României: frunza! Propunerea a fost înaintată de un om celebru, cunoscut la nivel internațional.

Celebrul producător britanic Charlie Ottley, care promovează frumusețile României în producțiile sale, a venit cu propunerea. El a venit și cu argumente de ce lupul dacic ar putea să fie o adevărată alternativă la actualul logo.

„România are nevoie de un nou logo turistic. Nu este suficient să spunem că avem copaci (și, întâmplător, cel mai mare număr de defrișări ilegale din Europa). Iar Carpații nu sunt o grădină, cu garduri vii ordonate, peluze bine tunsă și straturi de flori bine îngrijite. Este ultima zonă cu adevărat sălbatică din Europa, cu cea mai mare pădure mixtă supraviețuitoare și cu două treimi din prădătorii de vârf ai Europei.

România este, de asemenea, o țară cu o istorie complexă de mii de ani și o moștenire culturală diversă care datează dinainte de daci. Este, de asemenea, un tărâm al abundenței. Din acest motiv, am creat un nou logo pentru a încerca să reflectăm aceste aspecte importante. Este liber de folosit pentru toată lumea ca o alternativă la frunză. Fără îndoială, mulți oameni îl vor urî sau nu vor fi de acord cu elementele cheie, dar cel puțin sper că am adus dezbaterea în prim-plan și invităm pe oricine să vină cu propriile modele, așa cum am făcut-o și noi acum aproape un an.

Vă rugăm să nu uitați că nu este vorba de noi, ci de întreaga lume, așa că mesajul trebuie să fie în limba engleză și să fie înțeles de străini, pentru care - sălbăticie înseamnă frumusețe și natură nealterată, un răsărit de soare înseamnă un nou început pentru o țară, iar un snop de porumb simbolizează abundența. Dacă vă place, vă rugăm să dați share și să ne sprijiniți în misiunea noastră de a convinge Ministerul Turismului să adapteze sau să adopte acest nou design! ????

PS: pentru a-mi arăta atașamentul față de această țară și necesitatea unui nou logo, astăzi mi-am tatuat pe braț litera R cu lupul dacic!", a spus realizatorul britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.