Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal în comuna cu sclavi: Legăturile primarului cu infractorii

dailymail.co.uk
copii sclavi

România a fost zguduită în urmă cu câteva săptămâni de un scandal imens. Într-o comună s-au descoperit mai mulţi oameni care erau sclavi în adevăratul sens al cuvântului. Când s-a aflat la nivel naţional, reţeaua a fost destructurată, dar efectele scandalului continuă şi acum. Se pare că edilul comunei are legături cu proprietarii de sclavi.

Citeşte şi: Ponta, un nou atac la tehnocrați: Incompetența ucide

Tot scandalul a pornit din campania electorală de la locale. În timpul campaniei electorale din acest an, la Berevoești a avut loc un episod tragi-comic ce l-a avut drept protagonist pe primarul Florin Bogdan Proca. Actualul edil îl acuza pe contracandidatul său Gheorghe Pascu și pe o altă persoană, Gicu Dilirici, în urma unei sesizări făcută către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 18 Berevoești, că în timpul campaniei electorale, aceștia au promis mai multor persoane din comună că le vor da oi, brânză și le vor face case, dacă vor primi votul lor. „În fapt cele două persoane în timpul campaniei electorale au promis mai multor persoane din comuna Berevoiești că le vor da oi, brânză și le vor face case dacă vor vota la funcția de primar pe numitul Pascu Gheorghe din partea PNL Berevoiești. Arăt că în continuare cele două persoane continuă asemenea acțiuni care contravin legii, sens în care în virtutea atribuțiilor pe care legea vi le conferă vă rugăm de urgență să luați măsurile ce se impun”, se arată în sesizarea făcută de edilul Proca.

Citeşte şi: Reacţie dură a unei sportive din România: Vreţi medalii, dar ne trataţi ca pe niște sclavi

Surpriză însă. Pe lista celor 11 martori ai edilului care puteau proba aceste eventuale infracţiuni este Vasile Furdui, unul dintre proprietarii de sclavi din dosarul „Sclavie la Berevoești”, arestat preventiv, precum și unii dintre membrii familiilor aflate în arest preventiv în acest caz. Din cei 11 martori, trei sunt din partea familiei Grancea, respectiv patru din familia Furdui. Un număr de 15 membri ai familiilor Grancea și Furdui, din care face parte și martorul edilului Proca, se numără printre inculpații dosarului de sclavie de la Berevoești. anunţă jurnaluldearges.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.