Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal între Steaua şi armată: Ce le reproşează Reghe generalilor

Laurentiu Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat luni, în cadrul unei conferințe de presă, de faptul că Manchester City se poate antrena pe stadionul din Bulevardul Ghencea, iar echipa Steaua trebuie să se deplaseze zilnic la Domnești pentru a se pregăti.

'Mi se pare deplasată această decizie de a lăsa alte echipe să se antreneze acolo. Suntem mâhniți și indignați că noi nu putem folosi baza de fotbal a clubului CSA Steaua. În fiecare zi trebuie să ne deplasăm la Domnești să ne antrenăm și vine o echipă din Anglia și primește totul pe tavă. Este incredibil acest lucru, dar să nu mai deschidem un alt război pentru că e de datoria celor de la CSA să analizeze această situație', a spus Reghecampf. Tehncianul susține că 'suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini'. 'Este interesant, probabil că suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini. Noi nu prețuim ce avem în țara noastră. Mi se pare incredibil. OK, suntem deschiși, o putem ajuta pe City când vine în România... dar atâta timp cât tu nu ești de acord să lași echipa ta să se antreneze și să se folosească de terenul respectiv, mi se pare deplasat', a precizat antrenorul.

Echipa engleză Manchester City, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, a închiriat stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a efectua două antrenamente pe perioada cât se află la București. Echipa de fotbal Steaua întâlnește marți, de la ora 21.45, pe Arena Națională din Capitală, formația engleză Manchester City, într-un meci contând pentru prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată la 24 august, pe Etihad Stadium din Manchester. CSA Steaua și Fotbal Club Steaua, grupare patronată de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce la sfârșitul anului 2014 Clubul Sportiv al Armatei a câștigat în instanță marca "Steaua București". De la începutul conflictului, cele două cluburi nu au mai ajuns la un acord privind închirierea bazei sportive din Bulevardul Ghencea, iar echipa din Liga I nu a mai putut să dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

În ultima perioadă, campioana României a disputat meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională și pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești. De asemenea, formația condusă de Laurențiu Reghecampf s-a antrenat la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, Centrul de Fotbal Buftea, iar în prezent la baza sportivă din Domnești, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.