Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal macină coaliția PNL-USR-PLUS: totul a început de la ziua liberă pentru cei care se vaccinează

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Senatorul USR PLUS Ştefan Pălărie a declarat luni că a fost surprins de anunţul liberalilor potrivit căruia nu susţin proiectul de lege privind acordarea unei zile libere pentru cei care se vaccinează anti-COVID, arată Agerpres.

"Astăzi este pe ordinea de zi a plenului Senatului iniţiativa USR PLUS care prevede acordarea unei zile libere pentru ziua de vaccinare, dar şi ziua de rapel a tuturor celor care doresc să se imunizeze anti- COVID. (...) Săptămâna trecută am avut la Comisia de muncă la raport această iniţiativă (...), sunt foarte bucuros că în comisie am avut un raport votat în unanimitate de către toate partidele politice. Un vot fără culoare politică. (...) Pentru mine personal a fost o surpriză anunţul făcut (de PNL- n.r.), cu atât mai mult cu cât exact cu câteva zile înainte toţi senatorii Comisiei de muncă şi-au dat votul pentru această lege. Vom vedea în plen. Noi considerăm că este un vot responsabil care nu ar trebui să aibă culoare politică şi este un vot pentru sănătatea României", a spus Pălărie, la Palatul Parlamentului.

Liderul senatorilor USR PLUS, Radu Mihail, a menţionat că "momentul adevărului" în cazul acestui proiect de lege va fi atunci când se vor număra voturile din plenul Senatului.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

"Am avut discuţii (cu cei de la PNL - n.r.), am schimbat argumente, până în momentul de faţă nu am găsit argumente valabile care să justifice un vot împotriva acestei legi. Intrăm în plen cu gândul de a trece legea", a afirmat Mihail.

Liberalii nu susţin proiectul de lege iniţiat de USR PLUS privind acordarea unei zile libere pentru cei care se vaccinează anti-COVID-19, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.