Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou sezon al serialului Muntenii va fi difuzat de postul History începând cu 11 octombrie

history.com
history

Un nou sezon al serialului „Muntenii”, care spune povestea supravieţuirii în sălbăticia nord-americană, va fi difuzat de postul History începând cu 11 octombrie, potrivit news.ro.

Episoadele celui de-al nouălea sezon vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 16.15.

Cele 12 episoade ale noului sezon îi prezintă pe munteni încercând să facă faţă traiului din ce în ce mai dificil, pe măsură ce în regiunile întinse din Alaska până în Carolina de Nord se instalează iarna, care aduce noi provocări în lupta pentru supravieţuire.

LISTA celor 49 de țări care intră în zona galbenă: se impune carantina pentru o perioadă de 14 zile

Noul sezon aduce în prim-plan experienţele oamenilor care trăiesc în munţi, pentru care fiecare zi reprezintă o provocare şi care dau dovadă de ingeniozitate, tenacitate şi hotărâre pentru a se confrunta şi a rezista sălbăticiei, mai ales în condiţiile uneia dintre cele mai aspre ierni de până acum.

Pentru majoritatea muntenilor, venirea iernii presupune deplasări mai lente dimineaţa şi zile întregi petrecute în zăpadă pentru a pune capcane şi a vâna, astfel încât să îşi poată hrăni familiile. Pentru aceşti bărbaţi traiul din munţi înseamnă pe lângă situaţii imprevizibile, degete degerate şi confruntări diverse, un stil de viaţă asumat, liber şi plin de aventură, mai aproape de principiile străbune şi în armonie cu natura.

Atât cei mai tineri, cât şi cei mai experimentaţi trebuie să dea dovadă de abilităţi excepţionale şi de perseverenţă pentru a înfrunta primejdiile iernii şi condiţiile primitive în care îşi desfăşoară existenţa şi pentru a-şi păstra libertatea şi obiceiurile vieţii din munţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.