Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou tsunami DNA?

DNA

Pana la „tsunami”-ul fatal, prevazut pentru iarna acestui an, a fost deja alcatuit un nou „lot” masiv de „tinte” ale procurorilor: oamenii de afaceri care indiferent cine s-a aflat la Putere, si-au cladit imperii financiare numai din intretinerea, pe bani grei, a relatiilor cu diversi politicieni, potrivit National.

Procurorii si politistii au declansat o ampla operatiune impotriva evaziunii fiscale. Iar strania coincidenta ca marea majoritate a afaceristilor „calcati” pentru comiterea acestui gen de infractiune sunt tocmai „cotizantii” politicienilor corupti poate tine, vorba sefului statului, doar de „ghinion”. Unul cu atat mai crunt cu cat, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, ofiterii SRI specializati in combaterea infractiunilor economice si-au intins serios antenele pentru identificarea si demascarea ulterioara a celor care se vor convinge astfel ca degeaba au platit fara sa cracneasca „taxa de politician”.

Pentru ca, in ziua de astazi, partenerii lor politicieni nu se mai pot scapa nici macar pe ei insisi din „ghearele” DNA, dar sa mai si indrazneasca sa faca vreun gest in favoarea lor…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.