Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer care a fugit după ce a provocat un accident cu 12 răniți a fost prins de poliție

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Șoferul care a provocat accidentul de joi seara, de pe DN2C, din Buzău, soldat cu rănirea a 12 persoane, a fost reținut, vineri, și urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Pogoanele cu propunere de arestare preventive. Bărbatul era băut și după accident a fugit.

Potrivit Poliției Buzău, bărbatul de 40 ani, din Pogoanele, care a fugit după ce a produs un accident pe DN 2C, în urma căruia 12 persoane au fost rănite, a fost reținut, vineri, scrie Mediafax.

„Bărbatul de 40 ani din Pogoanele a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează a fi condus la Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă. Niciunul dintre șoferii de ieri nu a fost rănit, singurele persoane rănite au fost pasagerii din microbuz”, a transmis, vineri, Poliția Buzău.

Accidentul de joi seara s-a produs între un microbuz, un tractor și o mașină, 12 persoane fiind rănite. Șoferul tractorului, care a produs accidentul, a fugit de la locul faptei și a fost găsit, câteva ore mai târziu pe raza localității Pogoanele, oraș în care și locuia. Bărbatul a fost găsit băut, la testare rezultatul fiind de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.