Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Reșița a fost amendat pentru că a gonit pe străzile orașului cu doi porci sacrificați, legați de mașină

porci

Şoferul unui autovehicul a fost amendat, de două ori, după ce a fost surprins în timp ce trăgea, legate de maşină, pe o stradă din municipiul Reşiţa, corpurile a două porcine, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Incredibil! Spitalele impun ‘taxa pentru mame’- Iată care este cauza

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică, a declarat luni că identificarea şoferului a fost făcută în urma postării imaginilor în spaţiul public. Şoferul a primit în urma anchetei autorităţilor două amenzi cumulând peste 2.300 de lei.

"Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, din care rezultă că un autovehicul trăgea după el cele două corpuri ale porcinelor, poliţiştii au făcut verificările necesare. A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din Reşiţa, care a fost invitat la sediul poliţiei. În urma audierilor, acesta a declarat că a sacrificat cei doi porci la o grădină pe care o deţine în extravilanul municipiului şi i-a încărcat în autovehicul, cu intenţia de a-i transporta în cartierul Câlnic. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea art. 150, alin. 1, lit. c) din Regulamentul de aplicare a OUG 192/2002, cu amendă în valoare de 870 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Poliţiştii au continuat cercetările cu privire la legalitatea deţinerii şi sacrificării animalelor, iar luni, împreună cu reprezentanţii Direcţiei Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin s-au deplasat la domiciliul persoanei respective. Aici, cantitatea de carne a fost reţinută şi dirijată spre neutralizare.

De asemenea, reprezentanţii DSVSA Caraş-Severin au procedat la sancţionarea persoanei vinovate cu 1.500 lei, conform prevederilor legale.

Articolul 150 - 'Reguli pentru circulaţia vehiculelor', din 'Regulamentul de aplicare privind circulaţia pe drumurile publice' prevede la litera c) ca încărcătura unui vehicul 'să nu fie târâtă, să nu se scurgă şi să nu cadă pe drum'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.