Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Vâlcea a fost arestat pentru că, băut fiind, a lovit mai multe mașini cu duba pe care o conducea

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Magistraţii Judecătoriei din Râmnic au dispus cercetarea în stare de arest preventiv a unui bărbat care luni dimineaţă a intrat cu duba pe care o conducea în mai multe maşini care fie circulau, fie erau parcate pe o stradă din municipiu, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi avea şi dreptul de conducere suspendat, permisul fiindu-i reţinut în urmă cu aproximativ două luni după ce poliţiştii l-au prins tot băut la volan.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, el fiind reţinut de poliţişti la câteva ore după producerea evenimentului rutier.

Citește și: Ludovic Orban s-a aliat cu dușmanul de moarte al lui Liviu Dragnea! A fost publicat în Monitorul Oficial

Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au acceptat marţi propunerea procurorilor râmniceni de a-l aresta preventiv şi l-au trimis pe bărbat după gratii pentru următoarele 20 de zile.

"În baza art.226 Cod procedură penală, art.202 Cod procedură penală, art .223 alin.2 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm.Vâlcea formulată în dosarul nr.3405/P/2019; dispune arestarea preventivă, pe o durată de 20 de zile, de la 15 octombrie 2019 până la 3 noiembrie 2019 inclusiv, a inculpatului Gornistu Marian, pentru săvârşirea a două infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art.336 alin.1 Cod Penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal. În baza art.230 Cod procedură penală emite mandatul de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea formulată de apărătorul inculpatului, însuşită de inculpat, privind luarea uneia dintre măsurile preventive prevăzute la art.202 lit.b, d Cod procedură penală", se arată în minuta instanţei din Râmnicu Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.