Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un om al străzii din Arad a fost găsit mort în canalul în care se adăpostea: Corpul bărbatului se afla în stare avansată de putrefacţie

canalizare

Cadavrul în putrefacţie al unui bărbat a fost descoperit, luni, de către pompierii arădeni, care au intervenit în urma sesizărilor privind mirosul puternic, făcute de oameni care aşteptau într-o staţie de autobuz, poliţiştii începând o anchetă în acest caz, potrivit agerpres.ro.

Citeşte şi: Schimbări MAJORE pentru aplicația WhatsApp: 'Impunem o limită de cinci mesaje, la nivel global'

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), George Pleşca, a declarat că apelul la 112 a fost efectuat de mai multe persoane care aşteptau autobuzul într-o staţie din cartierul Micălaca. Oamenii au reclamat un miros puternic venit dinspre un canal de termoficare, adânc de doi metri.

"Au coborât doi pompieri şi au scos cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat, care a fost predat colegilor de la Poliţie", a declarat sursa citată.

Pompierii care au intervenit spun că victima ar putea fi un om al străzii care se adăpostea de frig în canalul încălzit de conductele termice.

Poliţiştii au început o anchetă, urmând să identifice persoana şi să stabilească împrejurările în care a murit, după ce va fi efectuată expertiza medico-legală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.