Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un om de afaceri celebru a fugit din ţară: E suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani

observatorulph.ro
perchezitii

Cum încerci să scapi de judecată? Fugi din ţară. Asta a făcut un celebru om de afaceri din ţara noastră care e suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. A ieşit din ţară înainte de percheziţiile oamenilor legii. Sachin Arora, dar si cei banuiti de complicitate cu omul de afaceri arab, s-au trezit de dimineata cu politistii si procurorii pe cap.

Citeşte şi: Capii Bisericii Ortodoxe Române, la Moscova: Ce caută preoţii în Rusia

Cei care voiau sa perchizioneze locuinta sa au avut parte de o surpriza joi dimineata. Suspectul nu era de gasit. A plecat din tara si anchetatorii vor sa afle daca e coincidenta sau a primit un pont. Sachin a anuntat insa, prin intermediul avocatului, ca va reveni sa dea explicatii. El este vizat de evziune fiscala si spalare de bani.

Citeşte şi: Traian Băsescu îl face praf pe Klaus Iohannis: 'Se încurajează abuzurile'

Anchetatorii sustin ca Sachin ar fi incercat sa diminueze obligatiile fiscate catre bugetul de stat, inregistrand in contabilitatea firmei o subsidiara a unui brand din Emiratele Arabe Unite achizitii fictive si facturi false, iar in momentrul in care a vrut sa scoate bani, a apelat la ajutorul unor apropiati, prin care i-a mandatat sa scoate bani gheata. Sachin ar fi vrut sa isi ascunda urmele si din acest motiv e acuzat de spalare de bani, conform ProTV. Procurorii vorbesc despre prejudicii uriase: 1 milion de euro in cazul evaziunii fiscale si 2 milioane de euro in cazul spalarii de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.