Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un om de afaceri din Timișoara dă în judecată USR și cere daune de un milion de euro: Detalii de culise

dan dinu

Proces bombă pentru USR Timiș! Omul de afaceri Dan Dinu a dat în judecată USR și Primăria Timișoara, după ce a fost făcut penal! Conflictul dintre Dan Dinu și USR, respectiv primarul Dominic Fritz, e demn de o telenovelă. Totul a început în pandemie, atunci când una din afacerile lui Dan Dinu a fost închisă. E vorba de Berăria 700, un local cu tradiție, care a fost închis temporar, pe motiv de gălăgie.

A urmat celebrul scandal cu descinderea Jandarmeriei

Tot în pandemie, consiliera USR Ana Munteanu descindea cu jandarii la un hotel deținut de Dan Dinu. Acolo, se zvonea că persoane care nu erau de fapt cazate luau masa. Dinu a susținut că de fapt oamenii au servit masa înainte de a se caza, însă întreaga situația a degenerat într-un scandal monstru. De fapt, se zvonea că USR ar vrea să îl lase pe Dan Dinu fără spațiul de la Berăria 700 și că a pornit o campanie de teroare asupra omului de afaceri.

A urmat replica lui Dinu

După ce primarul Dominic Fritz a postat o poză cu John Malkovich, Dan Dinu a izbucnit insinuând că bunicul lui Dominic Fritz ar fi fost ofițer nazist, din nou, o acuzație care încă nu a fost probată cu documente. Un lucru e cert, Dinu i-a spus lui Fritz: lepră de pui nazist! Așa cum era de așteptat, Dominic Fritz l-a dat în judecată și l-a reclamat la CNCD.

Acum, Dan Dinu dă și el în judecată USR

Omul de afaceri Dan Dinu a decis să acționeze în instanță USR după ce un site local a publicat o imagine cu el și cu fostul primar Nicolae Robu mergând pe stradă și vorbind. În acea știre, distribuită pe Facebook de USR Timiș, despre Dan Dinu se spunea că are cazier penal după ce ar fi fost acuzat de ultraj. Afaceristul timișorean și-a scos cazier care arată că e curat ca lacrima și cere un milion de euro despăgubiri pentru afectarea imaginii sale publice!

Iată ce a declarat omul de afaceri în exclusivitate pentru știripesurse.ro

"Din pacate, campania electorală a lui Dominic va fi construită, ca și în trecut, pe denigrare. Postarea cu mine și cu profesorul Robu nu face decat sa întărească spusele mele. Ce nu inteleg cei de la USR, este că timișorenii aveau asteptări mari de la ei și se doreau ca aceștia să “construiască” ceva în Timișoara. Din păcate, nu au făcut decât să “dărame” și au reusit, pentru prima dată, să împartă timișorenii în două: adepții noștri ( pentru că ei nu mai sunt un partid politic, ci o sectă) și cei care nu sunt cu noi. Dominic Fritz nu este în stare să se declare primarul timișorenilor, ci el este primarul susținătorilor USR. Derapajele din social media ale USR, trebuiesc taxate și de aceea am intentat proces. În situatia în care acest proces va fi câstigat, toti banii vor fi donați către case de copii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.