Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un palestinian a fost depistat la PTF Giurgiu în timp ce încerca să intre ilegal în România

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră
"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean turc, în vârstă de 33 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, aluminiu din Turcia pentru Austria. Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe osia semiremorcii, un bărbat. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este cetăţean palestinian, în vârstă de 31 de ani", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Migrantul nu deţinea documente de identitate asupra sa şi a declarat autorităţilor de frontieră că s-a urcat pe osia semiremorcii în Bulgaria, fără ca şoferul să cunoască acest lucru şi intenţiona să ajungă ilegal în Germania.

În cauză, conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul palestinian, împreună cu şoferul şi ansamblul rutier au fost preluaţi de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.