Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pod nou a fost construit în județul Galați: Obiectivul face legătura între mai multe comunități din nordul județului

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

Un pod nou a fost construit în județul Galați. Este vorba despre podul din localitatea Nicopole, care trece peste pârâul din localitate. Obiectivul înlocuiește vechiul pod care are peste jumătate de secol și care nu a fost modernizat niciodată.

Podul a fost construit pe DJ251A, peste pârâul din localitatea gălățeană Nicopole. Autoritățile județene au decis să-l construiască deoarece vechiul pod era prea degradat, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Un medic de la UPU-SMURD vorbește despre 'psihoza Groșan': oamenii refuză masca de oxigen

„Podul de pe DJ251A, de peste pârâul care trece prin localitate, a fost schimbat în totalitate. Vechiul pod era construit acum mai bine de jumătate de secol şi era într-o avansată stare de degradare, în condiţiile în care niciodată nu s-a intervenit cu lucrări ample de reparaţii”, a explicat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În paralel, se lucrează şi la podul de pe DJ254, între localităţile gălățene Costache Negri şi Griviţa. Podul care are o vechime de peste patru decenii, va fi reabilitat şi modernizat.

În ultimii ani, mai multe poduri de mari dimensiuni din județul Galați, care nu au fost niciodată reabilitate de la momentul construcţiei, au fost modernizate complet sau refăcute de la zero. Totul în cadrul unui amplu program de reabilitare a drumurilor, podurilor şi podeţelor de pe drumurile judeţene. Investițiile au fost făcute cu fonduri europene sau cu bani din bugetul județului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.