Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist de la Ordine Publică din Capitală este în arest la domiciliu pentru luare de mită

bucurestifm.ro
mita politist

Un polițist din Secția 26 din Capitală, biroul de Ordine Publică, este în arest la domiciliu, acesta fiind cercetat pentru că ar fi cerut unui șofer oprit în trafic 1.200 de lei pentru a nu întocmi actele de constatare privind conducerea mașinii fără permis, arată Direcția Generală Anticorupție, potrivit Mediafax.

Un agent de poliție din cadrul Poliției Capitalei - Secția 26 Poliție – Biroul de Ordine Publică, este cercetat în stare de arest preventiv la domiciliu pentru 30 de zile, pentru luare de mită și favorizarea făptuitorului, informează Direcția Generală Anticorupție (DGA). Magistrații Tribunalului Bucureşti au dispus arestarea preventivă la domiciliu.

Citește și: Scene HALUCINANTE - Profesoara dată afară că a intrat cu un pistol la ore s-a întors la catedră: 'Da, am armă, am mitralieră, am şi un tun!'

„În fapt, în luna iulie 2019, s-a constituit dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, urmare a unei sesizări a DGPMB, prin care se semnala faptul că, în data de 26.06.2019, agentul de poliție a oprit în trafic un autovehicul pentru verificări, constatând că șoferul acestuia nu deținea permis de conducere. Cu această ocazie, conducătorul autovehiculului și celălalt pasager i-au remis polițistului suma de 1.200 de lei în scopul neîntocmirii actelor de constatare a infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat transmis de DGA.

În același dosar sunt cercetate alte două persoane din acea mașină și au calitatea de suspecți pentru dare de mită, conducere a unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.