Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un politician român acuză Germania și Franța în cazul Schengen

schengen

”Spațiul Schengen este deschis imigranților musulmani, dar nu și României”, acuză liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu. Acesta argumentează că ”amânarea aderării României la Spațiul Schengen are loc în contextul în care imigranții musulmani sunt primiți cu brațele deschise în Spațiul Schengen și chiar invitați deschis de către Germania să vină să îi rezolve problemele demografice și economice (mâna ieftină de lucru)”.

Liderul naționalist arată că ”Europa este o casă mai bună pentru imigranții non-UE decât este pentru români, cărora, de exemplu, nu le-a fost făcută niciodată o asemenea invitație, ba au fost descurajați pe toate căile să acceadă în țările din Vest unde sunt tratați în continuare ca cetățeni de mâna a doua”.

Diaconu atacă Germania și Franța pentru că se opune aderării țării noastre la Schengen: ”Cumva Germania ne mai dă lecții anti-corupție după scandalul Volkswagen și EADS? Dacă accederea în Spațiul Schengen ar fi pe bază de anti-corupție, atunci și ieșirea ar trebui asigurată pentru încălcarea probității, iar Germania ar trebui să fie exclusă. Cât despre Franța, poate o deranjează scandalul Apa Nova unde directorii francezi ai companiei au declanșat în România o operațiune de corupere de politicieni demnă de cele mai înapoiate țări africane”.

În privința corupției, liderul PRU acuză corporațiile europene ” că sunt în egală măsură vinovate de corupția din România ca și politicienii români pe care i-au mituit, dar acest lucru nu intră în discuție atunci când este invocată corupția ca argument al ținerii României în afara Spațiului Schengen”. În final, Diaconu nu uită să trimită o săgeată și către Olanda care ”nu recunoaște că nu dorește ca Portul Constanța să înlocuiască Rotterdam ca poartă de intrare a mărfurilor asiatice în Europa”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.