Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist a fost prins beat, la volan, în București: Și-a sifdat colegii și a fost urmărit cu mașinile

axanews.ro
amenzi amenda politia

Agenții Brigăzii Rutiere București au oprit, în timpul unei misiuni de rutină, un autoturism și nu mică le-a fost surpriza să constate că la volan era un polist băut. După ce i-a fost reținut permisul, omul legii s-a urcat în mașină și a plecat. Agenții de la Circulație l-au urmărit, au blocat autoturismul și l-au dus la poliție unde i-au făcut dosar penal.

"În seara de 29.07.2020, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în sectorul 4, un conducător auto, care a fost testat cu aparatul alcool test. Având în vedere că valoarea indicată a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile. După sancționare, bărbatul a urcat la volan și a plecat, în condițiile în care dreptul de a conduce ii fusese suspendat. S-a procedat la măsura urmăririi, bărbatul de 49 de ani fiind imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Ieșire-bombă a lui Florin Chilian: Stimaț contemporani: Nu mai fiț proșt! Cam câți covizi ar putea pătrunde concomitent printr-un singur por?!

Persoana în cauză este polițist în cadrul DGPMB și la acel moment se afla în timpul liber. În prezent este în concediu de odihnă.

Din dispoziția conducerii Poliției Capitalei, structura de control intern efectuează verificări cu privire la situația înregistrată", anunță Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.