Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist a împușcat un bărbat, după ce a fost ameninţat cu toporul

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din oraşul Flămânzi a fost spitalizat, joi seară, după ce a fost împuşcat în picior de un agent de poliţie pe care ar fi încercat să îl lovească cu un topor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp, a declarat că poliţiştii se aflau într-o misiune de aplanare a unui scandal în familie, iar în momentul intervenţiei au fost atacaţi de bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: Schismă în USR: Armată de parlamentari și șefi locali USR au semnat o scrisoare anti-Barna. Cazul Olimpiei Ardelean degenerează grav

"Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un caz de scandal în familie, la un imobil din oraşul Flamanzi. La faţa locului, un bărbat de 58 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a ameninţat pe poliţişti şi a încercat să îi lovească cu un topor. Unul dintre agenţi a executat trei focuri de avertisment în plan vertical şi l-a somat pe bărbat să înceteze acţiunea. Întrucât acesta nu s-a conformat, continuând să îi ameninţe pe poliţişti, a fost efectuat un foc către atacator, rănindu-l la picior", a afirmat Carp.

Bărbatul respectiv a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri, fiind în stare stabilă. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru efectuarea de cercetări privind infracţiunea de ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.